Service & Onderhoud

Liften hebben onderhoud nodig voor veiligheid en bedrijfszekerheid. Op regelmatige tijden dient er een hoeveelheid zaken te worden gecontroleerd en geconditioneerd. LIFTUS beschikt over de kennis, ervaring en expertise om dit specialistenwerk te verrichten aan alle soorten liften.

Neem contact met ons op voor vakkundig advies en/of een offerte.

 

Benieuwd of u nu te veel betaald? U weet het zo!

GRATIS OFFERTE

 
   

Wij bieden:

  • Deskundig advies over de staat van uw lift
  • Meerjaren kostenramingen voor de te verwachten kosten aan uw liftinstallatie(s)
  • Oplossen van ARBO-technische punten conform de regels van het Warenwetbesluit
  • Service en onderhoud aan uw liftinstallatie(s) 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Storingsdienst door heel Nederland
  • Ombouw/renovatie werkzaamheden aan uw lift
  • Saneringsbeurt voor het op correcte wijze vaststellen van benodigde type servicecontract
 

Service- en Onderhoud

Wij bieden u de mogelijkheid een service-overeenkomst per jaar met ons af te sluiten, waarbij wij het afgesproken aantal keren per jaar onderhoud aan uw lift uitvoeren. Daarnaast bent u verzekerd van snelle hulp én een gereduceerd tarief bij storingen plus gratis telefonische ondersteuning. Een groot deel van de storingen zijn namelijk vaak telefonisch te verhelpen, zodat u hier geen kosten voor hoeft te maken.

Naast het gangbare service- en onderhoudscontract heeft u bij ons ook de mogelijkheid om een Storingscontract bij ons af te sluiten, waarmee u verzekerd bent van snelle hulp en een gereduceerd tarief bij storingen. U kunt zelf aangeven wanneer u het nodig vindt dat er onderhoud uitgevoerd wordt aan uw liftinstallatie. Dit is bijvoorbeeld heel erg geschikt voor liften die weinig gebruikt worden.

Ook kunt u op eigen regiebasis losse onderhoudsdiensten af te nemen, ook zonder service-overeenkomst/ storingscontract.

Wij denken graag met u mee in wat voor u de beste oplossing is en houden het transparant voor u; geen verborgen of onnodige kosten.

Arbo-keuringen

Aan de hand van het Warenwetbesluit Liften zijn sinds 1 januari 2004 de regels voor de ARBO-veiligheid aangescherpt. Deze regels dienen ervoor om inspecteurs en liftmonteurs veilig onderhouds- en inspectiewerkzaamheden uit te kunnen laten voeren. Personenliften dienen aan de hand hiervan gekeurd te worden. Wij zijn u graag van dienst bij het oplossen van knelpunten en het laten certificeren hiervan bij het juiste certificeringsorgaan.

Reparatie

Heeft u geen service-overeenkomst afgesloten en wilt u in voorkomende gevallen reparatiewerkzaamheden uit laten voeren op uw lift? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Neem voor een concurrerende prijsopgaaf contact met ons op!

Installatie

De bedrijfszekerheid van een liftinstallatie staat en valt met de deskundigheid van installatie. Liften gemonteerd door vakkundig personeel leveren een wezenlijke bijdrage aan de levensduur en kostenreductie van de installatie als het gaat om storingsvrij en betrouwbaar gebruik. Storingen in mechanisch materieel kunnen niet worden uitgesloten, maar het voorkomen ervan begint met een deugdelijke montage.

Graag attenderen wij u hierbij ook op de mogelijkheid om installaties van de meest uiteenlopende merken te laten monteren door LIFTUS. Onze monteurs hebben jarenlange kennis van en ervaring met een zeer breed scala aan liftinstallaties en kunnen ook uw elders aangekochte materialen uitstekend voor u installeren.

 

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op via het contactformulier.