Nieuws

30 mei t/m 2 juni 2018   Support Beurs 2018 - Speciale primeur: Hartelijk welkom bij LIFTUS!  
3 mei 2018   Volledig vernieuwde website - Houd onze website in de gaten!  
Februari - april 2018   Verrassingsactie [Actie verlopen]   
22 juni 2017   Handbikebattle 2017  
13 t/m 15 februari 2017   HorecaEvenTT  
25 t/m 28 mei 2016   Support Beurs 2016 - LIFTUS verwelkomt u graag!  
11 t/m 14 januari 2016   Horecava beurs - Amsterdam RAI  
Eind mei 2014                   Support Beurs 2014- LIFTUS verwelkomt u graag!  

17 april 2014

 

LIFTUS introduceert nieuwe innovaties op Support Beurs (7-10 mei)

 
18 februari 2014   Rapport 'Liftkeuringen, onafhankelijk of niet (incl. rapport)
10-11-12 februari 2014   HorecaEvenTT Assen
14 januari 2014   Horecaliften.nl   persbericht
24 december 2013   LIFTUS: Buitengewoon werkgever!
23 december 2013  

Bereikbaarheid kerst-/nieuwjaarsperiode  2013

22 juli - 5 augustus 2013   Bouwvak: beperkt bereikbaar
16 mei 2013   LIFTUS steunt Helio Heroes

 

17 april 2014  LIFTUS introduceert nieuwe innovaties op Support Beurs 2014 (7 t/m 10 mei 2014).

Dit jaar heeft LIFTUS weer een aantal primeurs op de stand; een kleine mobiele lift, een "verborgen lift" en een speciale opklapbare verticale plateaulift.

De Powerstep Lift, een kleine mobiele lift, is speciaal bedoelt om een hoogte van max. 60 cm   (1 of 2 treden) te overbruggen. De Powerstep Lift is ideaal voor in en om het huis, voor een gemakkelijke toegang tot uw caravan, camper of boot en hij is mee te nemen voor onderweg. De Powerstep Lift weegt slechts 18 kg en eenvoudig verplaatsbaar, waardoor hij ook zeer geschikt is voor tijdelijke voorzieningen. De Powerstep is in 3 verschillende uitvoeringen leverbaar, waarvan er één geschikt is voor rolstoelgebruikers.

 

De Sesam-lift, ook wel 'Sesam-open-u'-lift is een prachtige innovatie. In de basis-stand is er slechts een trap te zien, maar wanneer nodig schuift deze trap geheel in en komt er een platformlift te voorschijn, geschikt voor hoogten tot 100 cm. De Sesam-lift is met name zeer geschikt voor toepassing in/bij monumentale panden en overheidsgebouwen. Het liftsysteem oogt heel mooi en de verborgenheid van de lift zorgt ervoor dat  deze ook vandalismebestendig is.

 

De Vertigo, een opklapbare verticale plateaulift voor overbrugging van hoogten tot 90 cm, heeft een eenvoudige en strakke vormgeving, waardoor deze lift veel meer op kan gaan in  de moderne woon- en leef- en kantooromgeving. De Vertigo neemt niet meer ruimte in dan een radiator, kan binnen één dag geinstalleerd worden en is gemakkelijk herplaatsbaar. De lift is zelfdragend en heeft dan ook weinig tot geen bouwkundige aanpassingen nodig.

De Support Beurs is een belangrijke podium om dergelijke innovaties in de schijnwerpers te zetten. Op de stand zijn niet alleen de 3 genoemde liftinnovaties te zien, ook kunt u de bijzondere Homelift uitproberen en zullen wij u informeren over alle mogelijkheden op liftgebied.
 

Op donderdag 8 mei zal bekend architect Ed Bijman (specialist in rolstoelarchitectuur) aanwezig  zijn op de stand om u te voorzien van specifieke adviezen rondom de toegankelijkheid,  vormgeving en interieur van woningen en gebouwen. U bent van harte welkom op  standnummer E93, Hal 7.

 

In de afgelopen jaren heeft LIFTUS mooie nieuwe producten in Nederland geintroduceert; De Homelift welke geheel door het plafond heengaat en zo minimale ruimte inneemt in huis (Support Beurs 2010), de Flexstep,  de trap die in een lift kan veranderen, en de Stairtrainer die een veilige oefensituatie creert bij het leren traplopen (Support Beurs 2012). Ook de drie nieuw te introduceren innovaties dit jaar laten zien dat lifttechniek volop in beweging is en dat LIFTUS als geen ander op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en hier graag in investeert en een platform aan biedt.

Wilt u al eerder de mogelijkheden bespreken voor een liftoplossing?
Neemt u dan contact met ons op via 0527-260265 of via e-mail info@liftus.nl.

 

18 februari 2014  Rapport  'Liftkeuringen, onafhankelijk of niet'

Resultaten van het onderzoek naar de onafhankelijkheid van keurende instellingen

Wanneer liftkeuringen in opdracht c.q. onder contract van de onderhoudsfirma's gekeurd worden, zijn er geen risico's voor de onafhankelijkheid  van de keuring van de liften. Zo oordeelt de Inspectie SZW na het op 18 februari jl. afgeronde vervolgonderzoek.

Vanaf heden is het dan ook mogelijk om bij LIFTUS:

  • periodieke keuringen op te nemen in de onderhoudscontracten
  • opleverkeuringen op te nemen in de aankoopovereenkomsten.

Zo kunnen wij lifteigenaren, VvE's en bouwondernemingen nog meer zorg uit handen nemen op een veilige en transparante manier.  Meer weten? Bel ons op 0527-260265.

Hier kunt u het volledig rapport van de Inspectie SZW downloaden.

 

10-11-12 februari 2014  HorecaEvenTT Assen

Horecaliften.nl, onderdeel van LIFTUS, nodigt u van harte uit hen te bezoeken op de HorecaEvenTT te Assen. Gratis toegangskaarten zijn hier te verkrijgen.

 

14 januari 2014 Horecaliften - Persbericht 

Horeca is topsport, en waar kun je topsport beter ervaren dan in het hart van de motorsport: het TT-circuit Assen. HorecaEvenTT is de ultieme beleving in noord Nederland waar de horecabranche elkaar kan treffen.

Horecaliften.nl behoort tot de 'Koningsklasse' van deze mooie horecasport; liftoplossingen van hoge kwaliteit met een uitstekende service die u in staat stellen uw bedrijf efficiënter, omzetverhogend en makkelijker te runnen.

Door de jarenlange ervaring binnen de horecabranche in combinatie met uitgebreide kennis van liftmogelijkheden mag LIFTUS zich met recht dé specialist noemen op het gebied van liftoplossingen voor de horecabranche.
Het werd dan ook hoog tijd dat dit specialisme nu een eigen - voor u herkenbaar - gezicht krijgt en een volwaardige rol gaat spelen binnen de LIFTUS-groep onder de naam HORECALIFTEN.NL .

Liften voor de horecabranche zijn in grote lijnen onder te brengen in 2 groepen. De eerste is gericht op uw praktische bedrijfsvoering: liften tussen de keuken- en restaurantlocatie, die het uitserveren en bevoorraden versnellen en vergemakkelijken, uiteraard ook met het oog op Arbo- en HACCP-normen.

De tweede groep liften voor de horecabranche is gericht op uitbreiding van uw klantenkring; liften die uw horecagelegenheid goed toegankelijk maken voor een brede doelgroep. Een veilige overbrugging van niveauverschillen door gebruikmaking van liften zorgt ervoor dat niet alleen mensen met een functiebeperking (15% van Nederland), maar ook senioren en jonge gezinnen met kinderwagens zich welkom voelen bij u.

De eerste groep liften zorgt voor een effectievere routing, een efficiëntere inzet van personeel, meer aandacht voor de klanten en levert daarmee zowel een besparing als een omzetverhoging op. Dit in combinatie met de toegankelijkheidsoplossingen welke voor een toename van klanten en dus omzet kunnen zorgen, zorgt voor een waardevolle investering in zowel uw bedrijf en personeel als uw klanten.

Bij Horecaliften.nl kunt u terecht voor nieuwe liftoplossingen, modernisering of vervanging van uw huidige liften en natuurlijk ook service en onderhoud. In het geval van acute liftstoringen kunt u 24/7 op ons rekenen.

Heeft u plannen, ideeën, vragen, zoekt u een sparringpartner?
Wij staan op 'Pole-position' klaar voor u!

Bel ons op 0527-260265 of mail ons op info@horecaliften.nl.

Kijk voor meer informatie op www.horecaliften.nl en kom langs op onze stand (nr 2800) tijdens HorecaEvenTT 2014!

 

24 december 2013   LIFTUS: Buitengewoon werkgever!

 

LIFTUS zet zich al jarenlang in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en draagt daarmee - ook op deze manier - bij aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen en we elkaar sterk maken.

Het is prettig hiervoor erkenning te krijgen vanuit de gemeente Noordoostpolder, maar we hopen vooral dat we andere bedrijven inspireren om ook (meer) mensen een kans te geven en hen te helpen op de weg naar regulier werk. 

     

Bereikbaarheid kerst-/nieuwjaarsperiode  2013

Ons kantoor is gesloten vanaf maandag 23 december 2013. Vanaf donderdag 2 januari 8.30 uur zijn wij u graag weer van dienst. In geval van technische problemen kunt u ons uiteraard 24/7 bereiken via ons algemene telefoonnummer; u wordt middels een keuzemenu doorverbonden met de dienstdoend storingsmedewerker.

 

22 juli - 5  augustus 2013     Bouwvak

Ook tijdens de Bouwvak staan wij voor u klaar! Wij zijn deze periode van maandag tot en met  vrijdag van 8.30 tot 14.00 uur bereikbaar. Buiten deze uren kunt u ons uiteraard in geval van technische problemen 24/7 bereiken via ons algemene telefoonnummer; u wordt middels een keuzemenu doorverbonden met de dienstdoend storingsmedewerker.

 

16 mei 2013    LIFTUS steunt Helio Heroes

De HandbikeBattle is een uitdagende wedstrijd voor rolstoelgebruikers op de Kaunertalergletscherstrasse in Oostenrijk. Tijdens de wedstrijd op 13 juni 2013 gaan onder het motto “Samen overwinnen” acht teams van Nederlandse revalidatiecentra en individuele deelnemers de strijd aan met en tegen elkaar. The Battle laat zien dat er veel mogelijk is voor mensen in een rolstoel. Het evenement is een gezamenlijk initiatief vanuit de acht Nederlandse revalidatiecentra.

   

Het team HelioHeroes, het handbiketeam van revalidatiecentrum Heliomare, staat samen met zeven andere teams van verschillende revalidatiecentra voor de uitdaging om in hun handbike een klim van 863m te maken welke zich uitstrekt over een route van 20 kilometer.

Lees meer over dit indrukwekkende initiatief op www.handbikebattle.nl .

LIFTUS steunt de HelioHeroes en wenst hen veel succes met de voorbereidingen en de uiteindelijke wedstrijd!