Modernisering

Liftinstallaties hebben niet het eeuwige leven. Er komt een moment dat de huidige liftinstallatie niet meer voldoet aan de wensen/eisen van deze tijd.
Nieuwe regelgeving of verandering van uitstraling van het gebouw kunnen momenten zijn waarop u moet besluiten om aanpassingen door te voeren op uw huidige installatie.
Naast zeer deskundige liftspecialisten voor de technische modernisering, heeft LIFTUS ook een uitgebreid design moderniseringsassortiment, zodat ook hierin fantastische metamorfoses bereikt kunnen worden.

LIFTUS kan een grondige deskundige analyse voor u uitvoeren om te bepalen of uw lift aan modernisering toe is. Het uitgebreide rapport dat u ontvangt, bevat de vermelding van zowel de noodzakelijke als de wenselijke reparaties en/of moderniseringen. Tevens is een advies (meerjaren-) uitvoeringsplan in het rapport opgenomen met daarbij de te verwachten kosten.

Heeft u moderniseringsplannen of wilt u meer weten over de mogelijkheden en onze werkwijze, neemt u dan contact met ons op per telefoon of e-mail voor een (uiteraard vrijblijvend en gratis) adviesgesprek.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.