Bijzondere lift op Supportbeurs 2018 in Utrecht

UTRECHT – Het bedrijf LIFTUS introduceert op 30 mei 2018 een zeer speciale lift op de Supportbeurs in Utrecht. Deze unieke en innovatieve lift is een primeur. Hiermee zet het liftenbedrijf weer een grote stap op het gebied van toegankelijkheid van gebouwen en woonhuizen voor mensen met een beperking.

Volgens directeur Mattanja Overbeeke gaat het om een debuut: “Ook deze Supportbeurs, voor de 6ekeer op rij, verrassen wij de bezoekers weer met een primeur. Wij slagen er bijna altijd in om het onmogelijke mogelijk te maken en met deze innovatie worden de grenzen weer verlegd.” De innovatie van deze unieke lift zit vooral in de brede toepasbaarheid ervan; zelfs bij oude monumentale panden en hele smalle doorgangen is deze lift een uitstekende oplossing voor de overbrugging van hoogteverschillen. “Ik kan alvast een tipje van de sluier oplichten: voor mensen met een beperking of op een locatie met een toegankelijkheidsprobleem kan dit dé uitkomst zijn. De lift tilt de gebruiker als het ware helemaal over de trap heen.”

Met deze unieke lift zet LIFTUS naar eigen zeggen een grote stap voorwaarts op het gebied van zelfstandige en onbeperkte deelname van mensen aan de maatschappij. Overbeeke vertelt enthousiast: “Voortaan kunnen we zowel de particuliere als zakelijke klant nog beter van dienst zijn. Wij beschikken over een groot en breed scala aan liftoplossingen voor zeer diverse situaties en gebruikers. Innovaties volgen wij altijd op de voet en met deze bijzondere lift kunnen we echt voor iedere situatie en gebruiker een passende liftoplossing ontwerpen."

Voor mensen die nieuwsgierig zijn geworden heeft Overbeeke een gratis uitnodiging klaar liggen. “Bij ons zijn gratis toegangskaarten verkrijgbaar. Wie de primeur met eigen ogen wil aanschouwen, is van harte welkom.”

De Supportbeurs is een evenement voor mensen met een beperking en wordt gehouden van 30 mei tot en met 2 juni. Gratis tickets zijn verkrijgbaar via Aanmelding Supportbeurs 2018 Gratis Toegang en de presentatie van de nationale primeur is op 30 mei 2018 om 10:00 uur in Utrecht op stand nummer 08.C098 op de Jaarbeurs. De primeur is tot en met 2 juni 2018 te bekijken op de Supportbeurs.

Wil je één van onze experts persoonlijk spreken? Bel dan naar 0527-260265. Of wil je liever mailen? Dat kan natuurlijk ook. Stuur dan je mail naar info@liftus.nl

Aanmelden kan hier: Gratis tickets Supportbeurs [Op = op]